ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΦΚΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ΄΄«ΚΟΙΤΆΞΤΕ ΜΕ ΚΑΛΆ. ΕΊΜΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΌΣ. ΠΙΣΤΈΨΤΕ ΜΕ!»


Το κακόγουστο επικοινωνιακό σόου με τις απροειδοποίητες επισκέψεις του υπουργού Εργασίας σε γραφεία του ΕΦΚΑ, συνεχίστηκε με περιοδεία στην Κέρκυρα και βέβαια με προβολή της αιφνιδιαστικής επίσκεψης  στα social media.


Έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook:
Ο Κωστής Χατζηδάκης μετέφερε, μάλιστα, διαλόγους σε εισαγωγικά με τον υπάλληλο του ΕΦΚΑ ο οποίος όπως μεταδίδει ο υπουργός Εργασίας δεν πίστευε στα μάτια του.

«Καλημέρα, είμαι ο υπουργός» είπα στον υπάλληλο του ΕΦΚΑ που καθόταν πίσω από ένα γκισέ στην Κέρκυρα στις 9:00 σήμερα το πρωί. «Έλα τώρα, τι είναι αυτά;» μου απάντησε. «Κοιτάξτε με καλά. Είμαι ο υπουργός. Πιστέψτε με!» του είπα. «Ωωω, συγγνώμη, κύριε υπουργέ!».

Κάπως έτσι μας πληροφόρησε ότι ξεκίνησε η μέρα του στην Κέρκυρα όπου όλα τα βρήκε καλά στον ΕΦΚΑ. 

«Όλα ήταν εντάξει με την παρουσία των υπαλλήλων, οι υποδομές ήταν γενικά σε καλό επίπεδο, τα καινούρια κομπιούτερς είχαν παραδοθεί -τα υπόλοιπα για να καλυφθούν όλοι θα παραδοθούν σε μερικούς μήνες- και οι ασφαλισμένοι που ρώτησα ήταν γενικά ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση».

Την ίδια ώρα σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η εγκύκλιος του υπουργού Εργασίας που βάζει έλος στις απεργίες και προστατεύει την απεργοσπασία.
Πρόκειται για εγκύκλιο που εξειδικεύει τις πλέον σκληρές αντεργατικές διατάξεις του εργασιακού Νόμου Χατζηδάκη (Ν. 4808/2021), ο οποίος ψηφίστηκε στις 19 Ιουνίου.
 


 ΠΗΓΗ




                                                                  ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ,ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.



Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ. 




FACEBOOK


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ